Elkészítés: A zellergyökeret és a petrezselymet tisztítom, lereszelem, és kevés vízzel, sóval, sok őrölt borssal (1-2 mokkáskanál) felteszem főni. A csirkét kis darabokra vágom, és olajban félig megsütöm. A csirke után maradt szaftból néhány kanálnyit elteszek, ez majd a kifőtt tésztára kerül egy apróra vágott paprikával és petrezselyemzölddel együtt. (Aki szereti tehet rá összevágott erőspaprikát is.)
A csirkét visszateszem a szaftba, és felöntöm a zelleres-petrezselymes kutyulékkal. Puhára párolom. Amikor a hús elég puha, akkor a tejfölből és 1-2 kanál lisztből habarást készítek, amivel összeforralom az egészet.
A zöldséges tésztára merem, zöld levelekkel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.