Elkészítés: A csirkecombokat ízlés szerint sózzuk, majd szórjuk meg a fűszerekkel. Egy tepsibe öntsük bele az olajat és a bort (vagy vizet), és a bőrös felükkel felfelé helyezzük egymás mellé a befűszerezett combokat. A puha vajjal kenjük be alaposan a combok bőrét, majd fóliával fedjük le a tepsit. Helyezzük előmelegített sütőbe, és közepes hőmérsékleten pároljuk puhára a húst. Végül vegyük le a fóliát, majd süssük a combokat szép pirosra (a vajtól sütés közben jó ropogós lesz a bőre).
Közben a zöldbab két végét vágjuk le, enyhén sós vízben főzzük pár perc alatt félpuhára, majd szűrjük le. 6-7 szál babot fogjunk össze, és tekerjük körbe a szeletelt baconnel, egy sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük egymás mellé.
A krumplit pucoljuk meg, vágjuk félbe. Az olajat keverjük össze a sóval és a kakukkfűvel, forgassuk bele a félbevágott krumplit, és hagyjuk kicsit állni, hogy a só átjárja. Helyezzük a baconbe tekert zöldbab mellé a tepsire, locsoljuk meg a visszamaradt fűszeres olajjal.
Tegyük be a sütőbe, és közepes hőmérsékleten addig süssük, hogy a krumpli és a baconbe tekert zöldbab is szép pirosra süljön.
Tálaláskor a sült csirkecombot a baconbe tekert zöldbabbal és a sült krumplival kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.