Előkészítés: A leveszöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és értelemszerűen apróbb darabokra vágjuk. A csirkét megmossuk.
Elkészítés: A csirkét akkora lábosba tesszük, amibe belefér, ráöntünk 2 liter vizet, beletesszük a pórét, a zellert, a hagymát, fehér- és sárgarépát. Felforraljuk, leszedjük a habját, beleszórjuk a borsot, és lassú tűzön, fedő nélkül kb. 1 és fél órát főzzük. Közben a maradék répát meghámozzuk, megmossuk, és karikákra vágjuk. A babokat fagyottan kettévágjuk. A petrezselymet leöblítjük, és apróra vágjuk. A levest leszűrjük, felforraljuk, beletesszük a babot, és kb. 15 percig főzzük. Félidőben hozzákeverjük a répát. A húst kicsontozzuk, falatnyi darabokra vágjuk, és a levesbe tesszük. Sóval, borssal ízesítjük, beleszórjuk a petrezselymet. A szendvicskenyérre fektetjük a sajtot, grillsütőben vagy gázsütőben ráolvasztjuk, és háromszögekre vágjuk. Tálaláskor a levesre tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.