Elkészítés: A csirkemájat megtisztítjuk. A megtisztított vöröshagymát felszeleteljük. A szalonnát csíkokra vágjuk, kevés zsiradékon kisütjük, kiszedjük és félretesszük.
A fennmaradt zsiradékban lepirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a csirkemájat, megszórjuk ételízesítővel, borssal, majoránnával (bőven), és fedő alatt puhára pároljuk. Ha elfő a leve, kevés vizet öntünk alá.
Amikor kész, ízesíthetjük mustárral, hozzáadjuk a karikára vágott virslit, és összeforraljuk. A végén hozzáadjuk a félretett szalonnát és a csíkokra vágott savanyú uborkát. Egyet forr, és kész.
Köretként petrezselymes főtt burgonyát adunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.