Elkészítés: A csirkemájat megmosom, hártyától megszabadítom (aki nem szereti a szivet, az attól is szabaduljon meg). Letörlöm a májakat, sózom, borsozom.
Kimagozom a kettévágott szőlőszemeket. Kis vajon személyenként 1 szelet kenyeret megpirítok, félreteszem, tálalásig melegen tartom. A visszamaradó vajban a májakat megsütöm, aláöntöm a bort, kicsit párolom benne. Aztán a májakat kiveszem és melegen tartom, majd a borba teszem a szőlőt és összeforralom, de csak annyira, hogy a szőlők ne essenek össze. A tányérra teszem a kenyeret, ráhalmozom a májakat és köré öntöm a szőlős szaftot.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.