Elkészítés: A húst kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk, sózzuk. A bacont szintén 2 cm-es darabokra vágjuk, a vöröshagymát vagy újhagymát kb. fél cm-es karikára vágjuk.
12-15 cm hosszú hurkapálcára vagy hústűre ezeket felváltva felhúzzuk. A két végén húskocka legyen.
Lisztbe forgatjuk, majd sűrű palacsintatésztába mártjuk. Felforrósított bő olajban világosbarnára kisütjük.
Tálaláskor egészben húzzuk le a nyársról, és ferdén 3-4 szeletre vágjuk. Köretként párolt rizs, saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.