Előkészítés: A csirkemelleket megtisztítjuk, leszárítjuk, sózzuk, borsozzuk. A dinnyét cikkekre vágjuk, magját kikaparjuk, és a héját eltávolítjuk. Az újhagymát megtisztítjuk
Elkészítés: Vizet forralunk, és a vadrizst a csomagolásán olvasható utasítás szerint megfőzzük, majd leszűrjük. Az olajat felforrósítjuk, kíméletesen megsütjük benne a húst. Amikor megsült, kivesszük. Beletesszük a serpenyőbe a mézet, kicsit karamellizáljuk, majd rátesszük a koriandert és a gyömbért, jól elkeverjük. A forró fűszeres mézre tesszük az újhagymát és a dinnyeszeleteket. Mindkettőt 2-2 percig sütjük. Ezután ráöntjük a bort, visszatesszük a húsokat, 1-2 percig pároljuk, majd a vadrizzsel körítve tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 417 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.