Elkészítés: A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk, magyaros fűszerrel beszórjuk, lisztbe forgatjuk, és forró olajban mindkét oldalát átsütjük. Hozzáadjuk a zöldborsot, ráöntjük a bort, és kb. 5-10 percig főzzük. Ha már puha a hús, beleöntjük a tejszínt, és néhány percig főzzük, amíg besűrűsödik.
Rizzsel vagy bazsalikomos tésztával tálaljuk A bazsalikomos tészta készülhet bármilyen főtt tésztából, csak kevés olívaolajat adunk hozzá és friss vagy fagyasztott bazsalikomot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.