Elkészítés: A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, és forró olajon hirtelen mindkét oldalukat fehéredésig sütjük.
A zsemléket beáztatjuk, kicsavarjuk, hozzáadjuk a tojást, a tejfölt, a mustárt, ízesítjük sóval, borssal és majoránnával.
Egy közepes méretű tepsit kiolajozunk, a massza felét elterítjük rajta. Ráhelyezzük a csirkemellszeleteket, majd befedjük a massza másik felével.
Tetejére reszeljük a sajtot (ízletesebb lesz, ha füstölt), és előmelegített sütőben körülbelül 30 perc alatt megsütjük.
Köretként párolt zöldséget adunk hozzá, de bármilyen befőttel is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.