Elkészítés: Először a pitetésztát kell elkészíteni. A hozzávalókat össze kell gyúrni és annyi tejföl hozzátenni, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Alufóliába csomagolva, 20 percre a hűtőbe rakjuk.
A felkockázott csirkemellet sós vízben megfőzzük, a bacont felkockázzuk, az újhagymát felszeleteljük és a sajtot lereszeljük. A tejfölt ízlés szerint sóval, borssal, fokhagymával és petrezselyemzölddel ízesítjük.
A tésztát kivesszük a hűtőből, átgyúrjuk, kinyújtjuk. A sütőformát kikenjük olajjal, majd kibéleljük a tésztával. Belerakjuk a csirkemellet, a szalonnát, az újhagymát és a reszelt sajtot. Ráöntjük a beízesített tejföl.
Előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.