Elkészítés: Előző nap a mustárba belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd beletesszük a borsot is. Ezzel a krémmel megkenjük a hússzeleteket, tálba helyezzük, és annyi tejet öntünk rá, amennyi ellepi (kb. 2 dl).
Másnap kivesszük a tejből, besózzuk, meghintjük kevés ételízesítővel.
Egy kuglófformát kibélelünk baconnel. Alulra húst és bacont teszünk, majd reszelt sajtot, erre újhagymakarikát szórunk jó vastagon. Ezt betakarjuk szalámival, hogy teljesen lezárja az alatta levő réteget. Erre újra húst teszünk, majd bacont, sajtot, újhagymát, szalámit. Erre ráütünk 4 db nyers tojást, mintha tükörtojást sütnénk, vigyázva, hogy a sárgája ne folyjon szét. Ezt betakarjuk sajttal, szalonnával, majd jöhet a hús, és így folytatjuk, míg az edény tele lesz. Felül hússal zárjuk le, majd baconnel befedjük. Végül 2 db tojást felverünk, majd fél marék reszelt sajtot teszünk bele, és ezt a hús tetejére öntjük.
180 fokos sütőben 1 órát sütjük. Sütés közben a tetejére tenni kell alufóliát, hogy ne égjen meg. Egy óra múlva egy tortaformába kiborítjuk, és így sütjük tovább. Ekkor a szalonna szépen megpirosodik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.