Elkészítés: Kiolajozott tűzálló edénybe lerakom a karikára szelt burgonyát, kissé megsózom.
Sóval és majoránnával bedörzsölöm a
csirkeszárnyakat, majd paprikás lisztbe forgatom, és a burgonya tetejére, jó szorosan lerakom egymás mellé.
Ezután a vékony karikára szelt hagymát rászórom a húsra, és azt is egy kissé sózom.
A paprikás lisztet (2-3 evőkanál) kikeverem a tejföllel, és a hagyma tetejére öntöm, hogy mindenhol befedje.
Lezárom az edény tetejét, 190 fokos sütőben 35-45 perc alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.