Elkészítés: Az élesztőt 1 dl tejben, kevés cukorral felfuttatjuk, a többi hozzávalót egy tálba beleöntjük, és az élesztős masszával együtt jól kidolgozzuk, majd 6 felé osztjuk a gyúródeszkán, és letakarva kb. 45 percig langyos helyen duplájára kelesztjük. Egyenként kinyújtjuk a 6 tésztalabdát, megkenjük az előzőleg kikevert töltelékkel, és és felsodorjuk, mint a beihglit. A 6 hengerből 3-3-at összefogunk, és 2 fonatot készítünk. Tetejüket egész tojással megkenjük, és sütőpapírral bélelt magasabb falú tepsibe tesszük, majd előmelegített sütőben, 180 fokon, 40 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.