Elkészítés: A tésztát előző nap kell összegyúrni, és egy éjszakát hűtőben pihentetni. Keverjük össze a lisztet 20 dkg reszelt sajttal, és morzsoljuk szét benne a margarint. Adjuk hozzá a paprikát, borsot és a sót, majd a három tojás sárgáját is. Alaposan gyúrjuk össze, és lefedve tegyük a hűtőbe.
Másnap nagyon vékonyra nyújtsuk ki (3-5 mm), tetejét kenjük meg tejjel és szórjuk meg a maradék 15 dkg sajttal. Derelyevágóval vágjuk fel rudakra. Forró sütőben süssük meg. Vigyázat, nagyon gyorsan sül, 200 fokon kb. 10 perc alatt kész. A lényeg, hogy világosra kell sütni, mert ha megpirul, akkor már nem olyan jó az íze. Lezárt dobozban akár 2 hónapig is eláll ez a sütemény. Bár nálunk még aznap elfogy. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.