Elkészítés: Az étcsokoládét összetörjük, és egy lábasban gőz fölött felolvasztjuk. Hozzáadjuk a vajat, és simára keverjük. Robotgéppel összekeverjük a tojást, a cukrot és a sót, majd keverés közben beleszitáljuk a lisztet. Végül hozzáadjuk a csokoládés-vajas krémet, és simára keverjük.
A tésztát egy tortaformába vagy tepsibe öntjük. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, és a tésztát kb. 30 perc alatt készre sütjük, majd hagyjuk kihűlni. Az ízlés szerint választott tej-vagy étcsokoládét nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és a sütemény tetejére szórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.