Elkészítés: A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tojásokat egymás után hozzáadjuk. A lisztet, a keményítőt, a sütőport, a kakaóport összekeverjük, majd a tejjel együtt a vajas-tojásos masszához adjuk. A tésztát egy alacsony peremű, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és kb. 1 cm vastagságúvá kenjük. Előmelegített sütő felső részére tesszük, és 200 fokon sütjük kb. 20 percig.
Amikor megsült, vegyük ki a sütőből, és még melegen szeleteljük fel a kívánt alakra pl.: háromszög ill. négyzet alakúra. Majd fölmelegített tortabevonót öntsük a felvágott süteményszeletekre, hagyjuk megszáradni.
Ha túl száraznak találjuk a süteményt, kenhetünk rá lekvárt a csoki alá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.