Elkészítés:
Piskóta:
A 6 tojás fehérjét kemény habbá verjük. A cukrot, tojás sárgáját, vizet, lisztet összekeverjük, majd ebbe tesszük a habot és a többi 10 dkg lisztet, összekeverjük.Sütőpapírral kibélelt tortaformában kb. 200 fokon 35-40 percig sütjük.
Csokikrém:
A tojást, lisztet, cukrot, kakaót teflonos lábosban összekeverjük, majd hozzáöntjük a vaníliás cukorral forralt tejet. Lassú tűzön felfőzzük. Ha kész, beletesszük a vajat, és hagyjuk, amíg elolvad benne.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.