Elkészítés: A tésztához a 8 tojásfehérjét habbá verem 5 dkg porcukorral. Egy külön tálban a 8 tojássárgát a maradék 10 dkg porcukorral és a 4 evőkanál kakaóval szintén habosra keverem. Ehhez a masszához adom hozzá óvatosan a felvert tojásfehérjét, a 15 dkg diót és a mazsolát. Alaposan kikent kerek, magas falú tortaformába töltöm, kisütöm. Ha kihűlt, kettévágom, hogy két lapot kapjak. (Én eleve két tortaformába osztom szét a masszát, és úgy sütöm ki, mert úgy szebb lesz...)
A krémhez a pudingport a 2 tojássárgával, 5 dkg porcukorral, 4 evőkanál kakaóval és 4 kanál tejjel összekeverem. A fél liter tejet felforralom, és az előbbi pudingos masszát beleöntöm, majd sűrűre főzöm. A forró pudingba beleöntöm a felolvasztott 20 dkg margarint. 2 tojásfehérjét 5 dkg porcukorral habbá verek, majd ezt is a még forró pudingba lazán és óvatosan belekeverem. Megvárom, míg kihűl, majd a krém nagy részét a két lap közé kenem, a maradék krémmel pedig bevonom a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.