Elkészítés: Palacsintatésztát készítünk, 30 percet pihentetjük, majd kisütjük a palacsintákat. A tasakon lévő leírás szerint elkészítjük a pudingot, de kevesebb tejet adunk hozzá. Még melegen megtöltjük a palacsintákat. Az öntethez a vizet feltesszük főni a fűszerekkel, és kb. negyed óráig főzzük, mjad kivesszük a szegfűszeget. Hozzáadjuk a málnát, és pár percig együtt főzzük. Közben a keményítőt pici vízzel simára keverjük, majd hozzáteszünk egy kevés forró szirupot, jól elkeverjük, majd állandó keverés mellett a málnás szirupba csorgatjuk. Amint besűrűsödik, levesszük a tűzről. Tálaláskor ezt az öntetett adjuk a palacsintához.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.