Elkészítés: A megtisztított répát durvára reszeljük. Az étcsokoládét darabokra tördeljük, majd a répa 2/3 részével összekeverjük. A tojások sárgáját a cukorral, a margarinnal, csipet sóval jó habosra keverjük. Hozzáadjuk a répás-csokis keveréket, majd apránként a maradék répát is. Belekeverjük a sütőporos lisztet, és a kemény habbá felvert tojásfehérjéket.
Előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.
Ha kész, és kissé kihűlt, a tetejére olvasztott tortabevonóból csokimázat öntünk, és darabolt dióval díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.