Elkészítés: A cukkinit megmossuk, szárazra töröljük, a 2 végét levágjuk, és apró darabokra összevágjuk, majd a fél citrom levével meglocsoljuk, és állni hagyjuk.
Ezután felszeleteljük a zsemlét, és sütőben - szárazon - mindkét oldalát megpirítjuk, ha kész, meglocsoljuk tejjel.
Amikor megszívta magát a zsemle, a cukkinival együtt ledaráljuk, hozzáadjuk a sót, a borsot, a szerecsendiót, a habosra felvert tojásokat, a reszelt sajtot, legvégül a búzadarát.
Palacsintasütőben gyenge tűznél, kevés olívaolajon, merőkanálnyi mennyiségeket kicsit ellapítva, pirosra sütjük mindkét oldalát.
Önálló ételként és körettel is kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.