Elkészítés: Az apróra felvágott hagymát kevés olajon megfuttatjuk, majd beletesszük a vékonyra felkarikázott cukkinit. Szükség esetén adhatunk hozzá vizet, hogy le ne égjen, de ha friss a cukkini, akkor sok levet fog ereszteni, ezért nem szükséges legtöbbször víz. Fűszerezzük ízlés szerint sóval, ételízesítővel. 1-2 paradicsomot melléteszünk felkockázva, és addig főzzük, amíg lecsószerű lesz. Közben kifőzzük a spagetti sós vízben, és a kész cukkinit tálaláskor ráhalmozzuk a spagettire. Ízlés szerint ketchupot is tehetünk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.