Elkészítés: Teflonos serpenyőben készítsük el. Az olívaolajon megpirítjuk üvegesre a csíkokra vágott hagymát, majd hozzáadjuk az ugyancsak vékony csíkokra vágott paprikát. Fedő alatt pároljuk, míg a paprika megpuhul. Ezután hozzáadjuk a kis kockákra vágott csirkemellet is, és hagyjuk levet ereszteni. A gombát felszeljük, és hozzáadjuk a csicseriborsóval együtt. Hagyjuk főni kb. 15 percet, majd a fűszereket keverjük bele, adjuk hozzá a citromlét is. Főzzük össze az egészet. Köretként adjunk rizst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.