Elkészítés: A csirkéket felnegyedeljük. A vaj felét felforrósítjuk, és a csirkedarabokat megsütjük benne.
A csirkét kiszedve a zsiradékban megpároljuk a felszeletelt gombát és gyöngyhagymát. Sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük, és visszatesszük a csirkedarabokat. 2 dl forró vízzel felöntjük, és lefedve 20 perc alatt puhára pároljuk.
A zöldborsót sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és a megmaradt vajjal összekeverjük. A zöldborsót tálra tesszük, elhelyezzük rajta a csirkedarabokat.
A hagymás, gombás levet felmelegítjük,
összekeverjük a tejszínnel, és leöntjük vele a csirkét.
Párolt rizzsel és salátával tálaljuk. Nagyon kiadós, dekoratív étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.