Elkészítés: A darált húst ízlés szerint fűszerezzük, hozzákeverünk 3 darab tojást, azután a masszából fészkeket rakunk egy kizsírozott tepsibe.
Elkészítjük a gombás tölteléket. Az apróra vágott hagymát kevés zsírban megpirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát. Piros arannyal, vágott petrezselyemzölddel, borssal, pici sóval ízesítjük, majd megpároljuk. Ha elfőtte a levét, a 4. tojást ráütjük.
A tölteléket a fészkekbe rakjuk, 1-1 szelet sonkával lefedjük. A tepsit alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben az ételt megsütjük. Amikor
majdnem kész, a fóliát levesszük, a fészkeket sajtszeletekkel beborítjuk, és a sütőbe visszatolva ráolvasztjuk.
Köretként párolt rizst kínálunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.