Elkészítés: A lisztet, sütőport a hideg zsírral elmorzsoljuk. Beletesszük a többi hozzávalót, és összegyúrjuk.
Húsdarálóhoz lehet kapni különböző darálóskeksz formát, ezt beillesztjük a húsdarálóba, és darálni kezdjük a tésztát, kb. 10 centiméterenként elvágjuk, köralakúra hajthatjuk vagy hosszúkásra hagyjuk. Előmelegített sütőben, közepes lángon, sütőpapírral bélelt sütőlemezen sütjük, szép világos színűre. Vigyázat, nagyon hamar sül. Még forrón megszórjuk vaníliás porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.