Elkészítés: 2 tortaformát béleljünk ki sütőpapírral.
Keverjük ki a tojások sárgáját a barna cukorral és a narancshéjjal. Addig keverjük, míg besűrűsödik és csaknem kifehéredik. Adjuk hozzá a narancslét és a vanília-aromát. Keverjük hozzá a darált diót és a zsemlemorzsát. Verjük keményre a tojásfehérjét a sóval, adjuk hozzá a cukrot, és verjük fényes és kemény habbá. A habot keverjük könnyedén bele a masszába.
Osszuk el a tésztát a 2 előkészített tortaformába. Addig süssük, míg aranyszínű nem lesz, és a tészta közepe ruganyosan visszapattan.
A sárgabarackkrémhez verjük keményre a tejszínt a porcukorral, és dolgozzuk bele a sárgabaracklekvárt.
A tortalapokat vágjuk vízszintesen félbe, és töltsük meg a krémmel, majd kívülről is vonjuk be. Ízlés szerint díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.