Elkészítés: Először a mártásnak valókat összekeverem: a tejszínt, ketchupot, mustárt, sót, cukrot, fokhagymát, szegfűszeget, szerecsendiót és a darált diót. Egy nagyobb méretű tepsit vagy tűzálló tálat vékonyan kiolajozok. A pulykamellet vékony szeletekre felvágom, egy kevés sóval és őrölt fehérborssal megszórom, majd egymás mellé a tálba fektetem. Meghintem a finomra vágott petrezselyemmel (szárított is megfelel), majd a mártással leöntöm úgy a hússzeleteket, hogy mindenhol érje. Alufóliával légmentesen lezárom, és sütőbe teszem. Kb. 50-55 percig párolom. Leveszem az alufóliát, és még kb. 4-5 percig sütöm. Mi a legjobban krumplipürével és céklasalátával szeretjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.