Elkészítés: A csirkemellfilét felszeleteljük, formásra kiveregetjük, sózzuk és fűszerkeverékkel ízesítjük, megszórjuk darált dióval. A diót betakarjuk baconszeletekkel, majd
mindegyikre 3 szem kimagozott, előzetesen vörösborban áztatott aszalt szilvát teszünk.
A húst összegöngyöljük, megtűzzük, és egy tűzálló tálba egymás mellé tesszük. A tetejére öntjük az ízesített olívaolajat, sütőben közepes hőfokon, fólia alatt puhára pároljuk, majd a fóliát eltávolítjuk, és pirosra sütjük.
Tálaláskor felszeleteljük, sajtos körtével és krumplipürével kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.