Elkészítés: A puha marcarponét a puha vajjal habosra keverjük, majd beledolgozzuk a lisztet és a sót. A tésztát 1 órára a hűtőbe tesszük, majd kb. 2,5 cm átmérőjű golyókat formálunk belőle. Ezután kizsírozott apró muffintálkákba nyomkodjuk, egyenletesen szétterítve a forma belsejében.
A töltelékhez kikeverjük a tojást, hozzáadjuk a barna cukrot, a vajat, a vaníliát, és simára dolgozzuk, végül beleforgatjuk a dióbelet is. A tölteléket a tésztakelyhekbe kanalazzuk.
165 Celsius-fokon 25-30 percig sütjük, majd 15 percig hűlni hagyjuk.
Félbevágott koktélcseresznyével díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.