Elkészítés: A 10 tojásfehérjét kemény habbá verjük, és lazán belekeverjük a darált diót és a 30 dkg porcukrot. Jól kizsírozott zsírpapíron két lapban megsütjük. A zsírpapírt még a meleg süteményről húzzuk le!
A krémhez a 10 tojássárgáját a 18 dkg porcukorral jól kikeverjük, és gőz felett sűrűre főzzük, majd belekeverjük a 2 tábla puhított csokoládét is. Ha kihűlt, a 25 dkg habosra kevert vajjal összedolgozzuk. A tortalapokat hosszában kettévágjuk, a krémmel megtöltünk, illetve az oldalát is bekenjük. Tetejére, oldalára diót vagy mandulát szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.