Elkészítés: A tésztához a tojást szétválasztom, csipet sóval és citromlével felverem a fehérjét, belekeverem a 8 púpos kanál cukrot, belekeverem a sárgáját és az olvasztott csokoládét, majd a diót és a sütőport. Megsütöm.
A 3 egész tojást, a cukrot és a feketekávét habüstben (üvegtálban is lehet), gőz fölött elkezdem sűríteni. Hozzáadom a keményítőt (vagy a lisztet). A tojás méretétől függően kell a mennyiség, de 2 kanál biztosan. Ha nagyon sűrű, leveszem és kihűtöm. Újrakeverem, és hozzákeverem a margarint is.
A tésztát vékony lapokra vágom, megkenem a krémmel, lefedem fóliával, és napokig érni hagyom. Frissen nem az igazi. Tálalás előtt a félretett krémmel körbekenem, tetejét díszítem, tejszínhabbal tálalom.
Mi ezt karácsony első napján esszük. Ideális, mert előre KELL elkészíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.