Elkészítés: A tejszínt felforraljuk, majd leforrázzuk vele a diót, és hagyjuk kihűlni, ezalatt a dió magába fogja szívni a tejszínt és kissé megdagad. Ha nem venné fel az összeset, le kell szűrni, mert különben eláztatja a tölteléket. Közben a margarint a cukorral, rummal, citromhéjjal és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Ha a dió kihűlt, hozzáadjuk a vajas krémhez, és még egyszer alaposan eldolgozzuk.
A tortát három lapba vágjuk, és megkenjük a diókrémmel. A külsejét is bevonjuk vele, majd a maradékhoz kakaóport keverünk, és habzsákba téve díszítjük vele a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.