Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztom, a fehérjét kemény habbá verem. A sárgáját a cukorral fehéredésig keverem, majd apránként hozzáadom a többi összetevőt. A sütőforma alját kivágott sütőpapírral borítom, és a masszát beleöntöm. Tűpróbáig sütöm a piskótát. Utána a formában hagyom kihűlni.
A krémhez a pudingport a tejjel alaposan összekeverem, robotgéppel jól kikeverem. A vajat a cukrokkal alaposan kidolgozom. A tejszínt kemény habbá verem. Először a pudingba keverem apránkánt a vajkrémet, majd a tejszínt is hozzávegyítem.
A tortát tetszés szerint két vagy három lapba vágom, és megtöltöm a krémmel. A tetejét és az oldalát is ezzel vonom be, majd fél diószemekkel, tejszínnel, csokoládéforgáccsal díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.