Elkészítés: A tészta hozzávalóit kikeverjük. Kikent, lisztezett gáztepsiben sütjük (170 fokon légkeveréssel).
Virágalakú linzerszaggatóval kiszúrjuk a megsült tésztát. A margaréteformák közepét a 2,5-3 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval bevágjuk. Kiemeljük teáskanállal a bevágott közepeket óvatosan, hogy maradjon alja is a tésztának.
A narancsos töltelékhez 1 nagy narancs levét kipréseljük. Lábasban 3 evőkanál cukorral és fél kanál zselatinnal lekvárrá főzzük.
A kókuszos-diós töltelékhez a tejet felforraljuk, hozzáadjuk a cukrot és a mézet, a diót és a kókuszt, összefőzzük.
Megtöltjük a margarétákat előbb a lekvárral, majd a diós-kókuszos krémmel, a tetejére tortabevonó-forgácsokat szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.