Elkészítés: Az egész tojásokat a cukorral, a narancs reszelt héjával, elektromos habverővel habosra keverjük (kb. 5 perc). Ezután összekeverjük a lisztet, a pudingport, a sütőport, és hozzákeverjük. Egy nagyméretű gáztepsit kibélelünk sütőpapírral, majd a piskótatésztánkat beleöntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a vaníliás pudingport a cukorral, a narancslével, a narancs reszelt héjával és a tejjel csomómentesre kikeverjük és sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínhabot keményre felverjük. A kihűlt pudingos-narancsos krémet habosra kikeverjük, majd apránként hozzákeverjük a tejszínt.
A kihűlt narancsos piskótát hosszában kettévágjuk. A lekvárt felmelegítjük, és a lapokat lekenjük. A lapok közé töltjük a krém felét, míg a másik felét a felső lapra. Díszítsük ízlés szerint!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.