Elkészítés: A piskótához a tojásfehérjéket a sóval kemény habbá verjük. Ezután kis adagokban hozzáadjuk a cukrot, a lisztet, a vaníliás cukrot és az olvasztott margarint, legvégül a citrom levét és reszelt héját. Sütőpapírral bélelt tepsiben tűpróbáig sütjük, és azután jól kihűtjük. Ebből 2 adagot készítettem, így 2 lapot kaptam.
A krémhez a tejet felforraljuk, majd állandó keverés mellett beleszórjuk a búzadarát. Kevergetve sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről, és belekeverjük a cukrot, a vaníliás cukrot, és kihűtjük.
Ha teljesen kihűlt, hozzákeverjük az előre kikevert margarint, és habosra verjük az egészet. Félreteszünk egy kis fehér krémet a díszítéshez, a többihez hozzáadjuk a piros italporokat, kikeverjük.
A piros krémmel megtöltjük a kihűlt tésztát, bevonjuk vele az egészet, a fehér krémmel pedig díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.