Elkészítés: A mazsolát megmosom, majd tiszta, forró, bő vízben sokáig áztatom - érdemes előző éjjel áztatni, hogy kerekre dagadjanak a szemek. A dióbelet darabokra vágom, s egy nagyobb serpenyőben, zsiradék nélkül pár percig állandóan kavargatva megpirítom, míg illatos lesz (könnyen megég!). Utána annyi étolajat öntök rá, amennyi a csirkemellhez kelleni fog, hogy le ne ragadjon, de ne is ússzon az olajban! Ezután bele is zúdítom az előzőleg csíkokra vágott és már besózott csirkemellet. Mikor a hús minden oldalán átfehéredett, hozzáadom a mazsolát, a fűszereket és a mézet, összekeverem, kavargatva pár percig sütöm. Ezután felöntöm a borral, majd végül a tejszínnel. Kis lángon - néha megkeverve - főzöm legalább 20 percig, hogy az ízek jól összeérjenek. Ha a bor savanyúbb, mehet még bele méz, ha túl édes lett, akkor még egy kis bor, ízlés szerint. Párolt rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.