Elkészítés: Az édesköményt és a hagymát megtisztítjuk, mindkettőt vékony csíkokra vágjuk. A narancsot kifilézzük, levét felfogjuk, a citrom levét kicsavarjuk. A levet az olaj felével elkeverjük, sózzuk, borsozzuk, beleforgatjuk az édesköményt, a hagymát, a narancsgerezdeket és a rukkolát.
A húst megmossuk, nem túl vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A maradék olajon, bevonatos serpenyőben megsütjük.
A salátát tányérra halmozzuk, a húscsíkokkal gazdagítjuk, a mentával meghintve tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.