Elkészítés: Az édesköményt és a hagymát megtisztítjuk, mindkettőt vékony csíkokra vágjuk. A narancsot kifilézzük, levét felfogjuk, a citrom levét kicsavarjuk. A levet az olaj felével elkeverjük, sózzuk, borsozzuk, beleforgatjuk az édesköményt, a hagymát, a narancsgerezdeket és a rukkolát.
A húst megmossuk, nem túl vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A maradék olajon, bevonatos serpenyőben megsütjük.
A salátát tányérra halmozzuk, a húscsíkokkal gazdagítjuk, a mentával meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.