Előkészítés: A kelbimbót megtisztítjuk és kettévágjuk; a gombát nagy darabokra vágjuk; a brokkolit megmossuk és feldaraboljuk; egy lábosban kis olajon vagy vajon összepároljuk őket, majd sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük ízlés szerint. A paradicsomot nagy kockákra vágjuk.
Elkészítés: Egy jénaiba pici olajat vagy vajat teszünk; a párolt zöldségeket beleborítjuk és a paradicsomot is a zöldséghez keverjük. Egy kevés tejföllel (2-3 evőkanállal) bekenjük a tetejét, sajttal megszórjuk; körülbelül 200 fokon 20 perc alatt megsütjük, hogy a sajt már néhol ropogósra süljön. Hagyjuk állni 10 percet, úgy finomabb!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.