Előkészítés: A halat megmossuk, mindkét oldalát két centiméterenként bevagdossuk. Összekeverjük a citromlevet a csípős paprikakrémmel, szójaszósszal, a halra öntjük, és lefedve 2 órát pácoljuk. Közben többször megforgatjuk.
Elkészítés: A citromfüvet leöblítjük, összevágjuk. A halba töltjük a citromfüvet, és 1-2 karika fűszervajat. A grillrácsra fektetjük, és mindkét oldalát kb. 5-5 percig sütjük. A halat citromszeletekkel, csípős paprikakarikákkal, fűszervaj-szeletekkel tálaljuk. Currys rizst kínálhatunk hozzá.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 579 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.