Előkészítés: A halat megmossuk, mindkét oldalát két centiméterenként bevagdossuk. Összekeverjük a citromlevet a csípős paprikakrémmel, szójaszósszal, a halra öntjük, és lefedve 2 órát pácoljuk. Közben többször megforgatjuk.
Elkészítés: A citromfüvet leöblítjük, összevágjuk. A halba töltjük a citromfüvet, és 1-2 karika fűszervajat. A grillrácsra fektetjük, és mindkét oldalát kb. 5-5 percig sütjük. A halat citromszeletekkel, csípős paprikakarikákkal, fűszervaj-szeletekkel tálaljuk. Currys rizst kínálhatunk hozzá.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 579 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.