Elkészítés: A húst kis szeletekre vágva kiklopfoljuk, majd sózva, borsozva félretesszük.
A szokásos módon elkészítjük a tölteléket. (A zsemléket kinyomkodjuk, és összeállítjuk a tojásokkal és a fűszerekkel.)
Egy tepsit kizsírozunk. A tepsi oldalához élére állítva teszünk egy szelet húst, mellé lapítunk 1 jó evőkanálnyi tölteléket. Ismét hús, majd töltelék következik, ezt addig folytatjuk, amíg el nem fogy a hozzávaló.
Végül egy kevés vízzel meglocsoljuk a tetejét, alufóliával lefedjük, és sütőben puhára pároljuk.
Ha kész, a borítást levesszük róla, és pirosra sütjük. Kockára vagy téglalapalakúra feldarabolva kínáljuk.
Majonézes krumplisaláta vagy krumplipüré, illetve párolt zöldség illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.