Elkészítés: A túrót szitán áttörjük, hozzákeverjük a vaníliás cukrot. Egy másik tálban a vajat a porcukorral habosra keverjük. Ezután a túrót, a vajat a felvert tejszínhabot (keveset hagyni lehet a díszítéshez) és a mascarponét összekeverjük.
Kevés vízben feloldjuk az 1 csomag zselatint, felfőzzük (forralni tilos!), és amikor langyosra hűlt, hozzákeverjük az elkészített túróhoz.
Az eper 2/3 részét felkockázzuk, és szintén hozzákeverjük a túróhoz.
A tortaforma alját és oldalát kirakjuk babapiskótával, majd az elkészített túrót beleöntjük. Lezárjuk (lefóliázzuk) a formát, 4-5 órára a hűtőbe rakjuk, hogy jól megdermedjen.
Tálalás előtt díszítjük a tejszínhabbal a maradék eperrel és egy kis citromfűvel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.