Elkészítés: A piskótához a tojássárgáját a cukorral habosra verjük, majd a tojásfehérjét is egy csipet sóval kemény habbá keverjük. A cukros masszához hozzáadjuk a lisztet és jól elkeverjük. Ezután a fehérjéből vert habot óvatosan beleforgatjuk, hogy ne essen össze.
Olajozott, lisztezett tepsiben 160 fokon tűpróbáig sütjük. Ha kész, hagyjuk állni, és később félbevágjuk.
A krémhez az epret összeturmixoljuk, a tejszínhabot kemény habbá verjük, és az epret óvatosan beleforgatva megkenjük a piskótát. A tetejét is szépen megkenjük, majd eperdarabokkal díszítjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.