Kitekerjük a tésztát, megkenjük a sajtkrémmel, meghintjük a reszelt sajttal, majd elrendezzük rajta a sonkaszeleteket.
Feltekerjük a leveles tésztát az egyik hosszanti oldalánál fogva, majd éles késsel felvágjuk 2 cm széles darabokra, és elrendezzük a csigákat egy sütőpapírral kibélelt tepsiben.
Megkenjük a csigákat a felvert tojással, végül aranyszínűre sütjük őket a 210 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt.
Nézd videón, hogyan készül a sonkás sajtkrémes csiga:
Megjegyzés
A készen vásárolható leveles tésztának köszönhetően ezt a nagyon finom sonkás sajtkrémes csigát tényleg nagyon egyszerű elkészíteni. Ideális sós vendégváró recept!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.