Előkészítés: A palacsintatésztához a tejet simára keverjük a tojásokkal, a liszttel, a cukorral, egy csipet sóval, és kb. 15 percig állni hagyjuk.
Elkészítés: Ha a tészta túl sűrű, kevés szódavízzel hígítjuk, majd belekeverjük a csokoládéreszelék kétharmadát. Teflon serpenyőben kevés olajat forrósítunk, és egymás után négy palacsintát sütünk. Mindegyiket 1-1 tányérra borítjuk. A palacsintákra 1-1 gombóc eper- és csokoládéfagylaltot teszünk, megszórjuk a maradék csokoládéreszelékkel, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 432 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.