Elkészítés: Az olajat felhevítjük, a pulykaszeletek mindkét oldalát elősütjük, beleöntjük a fehérbort és
beletesszük a fahéjat, 10 percig pároljuk.
Egy jénai tálat kibélelünk baconszeletekkel, ráterítünk egy sor húst, majd sajtot, tovább rétegezzük, majd az egészet szalonnával beterítjük.
Fólia alatt középmeleg sütőben 1 órán át sütjük, ezután levesszük a fóliát, és az egészre ráöntünk 1 pohár tejszínt, amibe előzőleg kevés lisztet kevertünk. Pirosra sütjük.
Köretként tört burgonyát vagy krumplipürét, mellé szilvabefőttet adunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.