Elkészítés: A sertéslapockát 4 egyforma részre vágjuk. A gyömbért meghámozzuk, lereszeljük, majd egy tálban a zúzott fokhagymával, a szójamártással, a borral, a szezámolajjal, a mézzel, a cukorral és a sóval összekeverjük. Beletesszük a húsdarabokat, alaposan átforgatjuk a mártással. Fél napig hűtőszekrényben kell érlelni, addig gondoskodjunk valami hideg élelemről.
Ha húsaink teljesen bepácolódtak, tepsibe tesszük őket, és közepesen forró sütőben háromnegyed óra alatt puhára sütjük. Sütés közben többször forgassuk meg, és locsolgassuk a saját levével.
Tálaláskor a pecsenyét rostjaira merőlegesen, kicsiny, vékony szeletekre vágjuk, párolt rizzsel és nagy adag salátával adjuk fel az asztalra, és ne feledkezzünk meg egy fiatal rozéról sem!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.