Elkészítés: A gombát és a paprikát feldaraboljuk. Az olajat felforrósítjuk, a fokhagymát belenyomjuk, megpirítjuk. Először a paprikát adjuk hozzá, addig pirítjuk, amíg a héja kicsit megbarnul, majd belerakjuk a felszeletelt gombát, ezzel is összepirítjuk.
Ezalatt a tésztát sós vízben megfőzzük. Ha a tészta megfőtt, összeforgatjuk a pirított zöldségekkel, a trappista sajt felével és a morzsolt fetával. A tetejére szórjuk a maradék sajtot. 180 fokos sütőben, 20 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.