Elkészítés: A tésztához a tojást, a porcukrot, a vizet és a vaníliás cukrot habosra keverem (a tojássárgáját el lehet választani a fehérjétől és ez utóbbit külön habosra keverni, majd hozzáadni a többihez). Ezután hozzáadom a lisztet, a sütőport és a darált diót. Kizsírozott, lisztezett tepsiben megsütöm.
A krémhez a margarint és a cukrot habosra keverem, majd hozzáadom a darált diót. A tejet és a búzadarát összefőzöm, és miután kihűlt, a diós margarinhoz keverem a vaníliás cukorral együtt.
A tésztát a krémmel megtöltöm, majd a mázhoz a margarint és a csokit felolvasztom, és bevonom vele a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.